Maat bepalen

Bij Go Boob'in brengen we innovatie en op maat gemaakte oplossingen samen om jou te voorzien van de ideale pasvorm. Onze unieke benadering van body's met uitneembare cups kan vragen om een kleine aanpassing van je gebruikelijke maatvoering, maar we zijn er om je te begeleiden naar een ongekende combinatie van comfort en stijl. 

 

Hoe werkt het?

We begrijpen dat de overstap naar uitneembare cups en body's in verschillende maten anders kan zijn dan je gewend bent. Daarom hebben we twee handige maattabellen voor je:

1. Cupmaattabel (S-XL): In deze tabel kun je jouw uitneembare cupmaat (S, M, L of XL) vinden op basis van je huidige bh-maat, die bestaat uit een combinatie van cijfers en letters, bijvoorbeeld 75C. Hier is hoe je het doet:

  • Zoek de rij die overeenkomt met de cijfers in je bh-maat, bijvoorbeeld 75.
  • Kies vervolgens de kolom bovenaan die overeenkomst met de letter in je bh-maat bijvoorbeeld C.
  • Het kruispunt van de rij en kolom geeft jouw Go Boob'in cupmaat aan, bijvoorbeeld 75C komt overeen met cupmaat M.
Geef je de voorkeur aan meer dekking? Kies dan een cupmaat groter.
  AA A B C D E F
65 S S S S M M L
70 S S S M M L XL
75 S S M M L XL
80 S M M L XL
85 M M L XL
90 M L XL
95 L XL

 

2. Body maattabel (XS-XL):  Onze body's variëren in maat van XS tot XL, en we willen dat je de juiste maat kiest om maximaal comfort te garanderen. Gebruik deze maattabel om de perfecte bodymaat te bepalen voor jouw unieke lichaamsvorm. Als je tussen twee maten twijfelt raden we je aan de kleinere maat te kiezen.

Maat Borst Taille Heup
XS (34) 82 65 89
S (36) 86 69 93
M (38) 92 75 99
L (40) 98 81 105
XL (42) 104 87 111

 

 

Bij Go Boob'in, begrijpen we jouw unieke behoeften

Wij begrijpen dat iedereen anders is, en dat geldt ook voor jouw lichaam en jouw persoonlijke voorkeuren. Onze innovatieve aanpak is ontworpen om aan diverse bh-maten en lichaamstypes tegemoet te komen. Of je nu een kleinere confectiemaat hebt met een grotere cupmaat, of juist andersom, we hebben de perfecte pasvorm voor jou.

 

Laat ons je helpen

Twijfel je over jouw maat? Geen zorgen! We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het kiezen van de juiste maat. We willen dat je straalt in je Go Boob'in outfit, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm vindt.

 

Ontdek het gemak van onze maattabellen en ervaar de vrijheid en veelzijdigheid van Go Boob'in. Wij geloven dat wanneer je je perfect voelt, je er ook perfect uitziet. Ga op reis naar de ideale pasvorm en ontdek hoe Go Boob'in je kan helpen om jouw unieke stijl te omarmen.