Het verhaal achter de Scarlet Body

We zijn super enthousiast dat je deel uitmaakt van onze community en dat je hebt gekozen voor de comfortabele en stijlvolle Scarlet Body. Als oprichters van Go Boob'in, Leontien en Lisa, willen we je graag meer vertellen over het verhaal achter deze bijzondere creatie.

De inspiratie

De Scarlet Body is ontstaan uit een gedeelde frustratie, maar ook uit de ambitie om een perfecte oplossing te vinden voor de uitdagingen waar velen van ons tegenaan lopen. De diepe V-hals, die veel vrouwen flatteert, is ook een halslijn die vaak voor problemen zorgt bij het dragen van bh's. Dit was onze inspiratiebron. We wilden niet alleen een oplossing creëren, maar ook een kledingstuk dat een statement zou maken.

Het ontwerpproces

Na vele schetsen en ontwerpen kwam de Scarlet Body als het allereerste ontwerp naar voren. Het viel op door zijn veelzijdigheid en stijl, speciaal ontworpen om te passen bij diverse stijlen en gelegenheden. De diepe V-hals, waarvan we zelf wisten hoe lastig het kon zijn, werd een uitdaging die we met trots aangingen. Het doel was niet alleen om dit probleem op te lossen, maar ook om de V-hals op een chique wijze te accentueren, waardoor jouw decolleté opvalt op een manier die zelfverzekerdheid uitstraalt.

Het ontwerpproces van de Scarlet Body was een reis vol uitdagingen en creativiteit. Het bewerkelijke model met pofmouwen, geplooide machettes, en de plooien bij de taille en schouders waren essentiële details die we wilden toevoegen om een prachtige afkleding te garanderen. Dit ontwerp was liefde op het eerste gezicht. Het was het allereerste ontwerp dat we schetsten en het bleef het middelpunt van onze collectie.

Deze details, hoewel ze voor een prachtig resultaat zorgen, hebben ons ook uitgedaagd. Talloze sample rondes met onze fabrikant waren nodig om elk detail precies zo te krijgen als we voor ogen hadden.

Jouw rol in het verhaal

Als lid van de Go Boob'in Club speel jij een cruciale rol in onze missie. Door te kiezen voor de Scarlet Body draag je niet alleen een flatterend kledingstuk, maar draag je ook bij aan onze missie om een einde te maken aan concessies tussen stijl en comfort. Het is dankzij jouw steun dat we kunnen blijven groeien en evolueren.

Elke aankoop motiveert ons om onze collectie uit te breiden en te finetunen, met als doel een diverse range aan stijlvolle en comfortabele kleding te bieden. We hebben de ambitie om alle vrouwen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun eigen huid en kleding.

Dankzij jou kunnen we blijven innoveren en streven naar een wereld waarin elke vrouw kan stralen zonder compromissen. We zijn enthousiast over de toekomst en kunnen niet wachten om samen met jou verder te gaan op deze reis.

Dankjewel!

Dank je wel voor het omarmen van de Scarlet Body en voor jouw bijdrage aan onze missie bij Go Boob'in. Samen creëren we een wereld waarin stijl en comfort elkaar ontmoeten.

Liefs,
Oprichters Go Boob'in
Lisa & Leontein